Obsidian Digital køber Bondtofte & Co.

Af Sasa Kovacevic
Kategori: Nyheder

Pr. 1. juli opkøber Obsidian Digital SEO-bureauet Bondtofte & Co. Det betyder en betydelig styrkelse af Obsidian Digitals SEO-afdeling, lige som det giver de nuværende kunder hos Bondtofte & Co. adgang til en langt bredere palet af ydelser inden for digital markedsføring.

obsidian bondtofte co

Opkøbet af Bondtofte & Co er et udtryk for, at vi føler, at tiden er inde til at udvikle Obsidian Digital til en platform, som kan inkludere nye bureauer”, fortæller administrerende direktør Emil Ignatzi Reinholdt fra Obsidian Digital.

Vi ønsker at skabe et bureau, der bliver endnu skarpere på vores kernekompetence. Derfor arbejder vi målrettet på at få andre dygtige bureauer til at blive en del af et stærkt konkurrencedygtigt brand, der fortsat kan være med helt fremme, når det kommer til digital performance marketing”, uddyber Emil Ignatzi Reinholdt beslutningen om at opkøbe Bondtofte & Co.

Danmarks absolut stærkeste SEO-bureau

Henrik Bondtofte har 15 års professionel erfaring med SEO og online markedsføring. I dag hører hans bureau Bondtofte & Co. til blandt den absolutte top indenfor søgemaskineoptimering i Danmark. Det er dem, de helt store brands som Saxo, Skousen, Coop, INKPRO og Kopenhagen Fur som kontakter bureauet, når de skal have lavet specialopgaver og udviklet holdbare strategier inden for SEO.

Med de seneste års sammensmeltning af en lang række forskellige discipliner inden for digital marketing, begyndte Henrik Bondtofte dog at se nogle begrænsninger ved udelukkende at beskæftige sig med en enkelt disciplin inden for online markedsføring.

Derfor har vi de sidste par år gået med tanker om at finde en virksomhed, som vi kunne slå os sammen med, der var lige så stærk på betalt annoncering, som vi er på arbejdet med den organiske synlighed. Her så vi ingen andre muligheder i markedet end Obsidian Digital”, fortæller Henrik Bondtofte

Vi var i forvejen meget bekendte med Obsidian Digital, og har – selv om vi har været konkurrenter – løbende sparret med hinanden om komplekse løsninger for vores kunder. Vi har med andre ord allerede samarbejdet med Obsidian Digital i en årrække, og vi kender deres arbejdsmetoder, ligesom de kender vores”, fortsætter Henrik Bondtofte.

Et team med stærke kompetencer

Hos Obsidian Digital er administrerende direktør Emil Ignatzi Reinholdt begejstret for opkøbet.

Vi har længe haft et tæt forhold til Henrik og teamet, der i vores øjne hører til blandt den absolutte top inden for Search Engine Optimization (SEO) i Danmark. Henrik har opbygget en flot forretning og et team med stærke kompetencer, som vi glæder os meget til at byde velkommen ombord i Obsidian Digital”, afslutter Emil Ignatzi Reinholdt.

Efter opkøbet af Bondtofte & Co. vil Obsidian Digital være at finde i både København, Aarhus og Odense. I den nye konstellation bliver Henrik Engagement Partner i Obsidian Digital og skal bruge sin tid på at sikre de rette SEO-strategier for eksisterende og nye kunder.

For yderligere information, kontakt venligst:

Adm. Dir. Emil Ignatzi Reinholdt, Obsidian Digital

Mail: eir@obsidian.dk

Tlf.: 31 10 00 54

Engagement Partner Henrik Bondtofte, Obsidian Digital – tidligere Bondtofte & Co.

Mail: henrik@bondtofte.dk

Tlf.: 91 55 96 74

 

Om Obsidian Digital:

Obsidian Digital er et performance marketing bureau med 50 specialister fordelt over København og Aarhus. Ved at kombinere teknologi, processer og de dygtigste mennesker hjælper Obsidian Digital danske såvel som udenlandske virksomheder med at vinde markedsandele og profit på marketingskanaler som GoogleFacebookLinkedln, E-mail og Lean Marketing Automation.

 

Sasa Kovacevic er co-founder og partner hos Obsidian Digital. Min tilgang til forretning er pragmatisk, og der er altid fokus på områder, som giver mest bang-for-the-buck.

Sasa Kovacevic

Partner

+45 60 15 71 21sak@obsidian.dk

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak:

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden