Obsidian Digital er Premium Facebook Marketing Partner Agency

Af Halfdan Timm
Kategori: Nyheder

Obsidian er pr. juli 2020 blevet udnævnt til Premium Facebook Marketing Partner Agency.

At være premium partner med Facebook er en titel der er få forundt i hele Norden, men endnu færre får titlen i Danmark, så det er selvsagt en stor fordel for os og dermed vores kunder.

For at blive premium partner med Facebook skal man opfylde nogle krav og vi er blandt andet blevet udvalgt på baggrund af vores evne til at skabe kvalificerede resultater. Vi bruger 96 % af vores kunders spend på netop kvalificerede resultater og her er Facebooks krav 35 %. Af vores kunder er det 98 % som følger Facebooks anbefalinger for at få flest mulige konverteringer ud af et hvilket som helst budget, hvilket er endnu et af de parametre der udvælges på. Yderligere parametre er bl.a. certificeringer, performance og annoncebudget.

At være premium partner med Facebook har sine fordele og her kan vi fremhæve nogle stykker, som kommer vores kunder til gode:

 • Vi får prioriteret vores supportsager
  På denne måde kan vi sikre en hurtigere dialog med Facebook i de tilfælde, hvor der skulle opstå tekniske problemer, men ikke nok med det, så betyder det også tættere dialog om kreative løsninger, measurement og få kampagnerne endnu bedre end de er i forvejen.
 • Vi er blandt de første som får besked om nye features og produkter
  Med den viden har vi længere tid til at undersøge og lære funktionerne at kende før de lanceres og dermed mulighed for at udnytte de forskellige produkter på bedst mulig vis.
 • Vores konsulenter kan booke 1:1 sparring med eksperterne hos Facebook
  Vi har mulighed for at få direkte sparring på problemstillinger eller nye tiltag direkte med eksperter hos Facebook inden for alle kreative- og produktaspekter.
 • Vi bliver inviteret til en række events
  Med eventinvitationer har vi mulighed for at møde andre bureauer og Facebook eksperter, så vi har muligheden for at lære fra hinanden og naturligvis fra Facebook.

Der er mange muligheder som Premium Facebook Marketing Partner Agency og vi er allerede gået i gang med at se endnu dybere ind i samarbejdet med Facebook. Det kommer ikke bare os, men også alle vores kunder til gode.

Halfdan Timm er partner og Head of Social hos Obsidian Digital. Han er specialiseret i Facebook-annoncering, og har som den eneste i Danmark skrevet en bog om emnet. Udover arbejdet i Obsidian Digital er Halfdan fast underviser hos bl.a. Personalejuridisk Institut og IBC.

Halfdan Timm

Partner

+45 60 73 60 60hti@obsidian.dk

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak:

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden