Norsk Studiemedhjælper – Content

Af Sasa Kovacevic
Kategori: Job

Taler og skriver du norsk, har du flair for tekstforfatteri og deler du vores ambition om at komme først over den digitale målstreg? Så skal du have studiejob i Obsidian Digitals Contentafdeling.

Obsidian Digital er Danmarks førende bureau indenfor digital marketing. Digital marketing udvikler sig konstant og ligeså gør vi – også ud over egne landegrænser. Derfor søger vi en dygtig og motiveret studiemedarbejder, som skriver flydende norsk, til at tage hånd kunderne på det norske marked.

Det får du hos os

  • Oplæring og kompetencer indenfor alle grene af Content Marketing, som er en del af vores speciale i SEO – søgemaskineoptimering. I Contentafdelingen vil du blandt andre få kyndig rådgivning og vejledning af branchens bedste og mest succesfulde SEO-eksperter, nemlig Halfdan Timm og Sasa Kovacevic.
  • Indsigt i diverse tools, som bruges i forbindelse med SEO. Blandt andet vil du komme til at arbejde i programmerne Accuranker, Majestic, Ahrefs, Google Adwords og Google Analytics.
  • Månedlige opkvalificeringskurser, som vi kalder ’Social Academy’. På Social Academy præsenterer vi alle ansatte for de nyeste trends, metoder og værktøjer indenfor vores specialeområder i SEO, PPC, Sociale Medier og E-Mail Marketing.
  • Ansvar og selvstændighed omkring arbejdsopgaver. Som studiemedarbejder med speciale i norsk, vil du hver måned få ansvar for at producere norsk content. Typen af opgaver udvikler sig støt i takt med din oplæring og nye kompetencer.
  • Et stort socialt netværk. Vi tilbringer enormt meget tid sammen – både på kontoret og udenfor. Når vi ikke viser vores digitale evner, laver vi mange sociale aktiviteter sammen. Eksempelvis forsøger vi også at slå vores konkurrenter på fodboldbanen, ligesom vi gør det online. Derudover laver vi hver måned nye og sjove aktiviteter sammen, som fx kunne være en tur på lægterne til FCK-kamp eller en pubcrawl. Sidst men ikke mindst tager vi hver fredag en velfortjent fredagsøl og skåler for en god arbejdsindsats.

Om dig

Du studerer på en videregående uddannelse, på enten bachelor- eller kandidatniveau. Du er ambitiøs omkring dit studie og har både lyst og tid til at bruge ca. 15 timer om ugen på at udbygge dine kompetencer og dit CV med relevant erhvervserfaring.

Med et studiejob hos Obsidian Digital får du læring og erfaring indenfor et bredt og vækstende felt, som i fremtiden vil gøre dig til en attraktiv kandidat i erhvervslivet. Din daglige gang vil foregå på vores kontor på 7. sal i Telia Parken, hvor du både har udsigt over stadium og Fælledparken.

Hvis du har lyst til at tage næste skridt ind i den digitale fremtid med os, skal du sende din ansøgning til lks@obsidian.dk!

Sasa Kovacevic er co-founder og partner hos Obsidian Digital. Min tilgang til forretning er pragmatisk, og der er altid fokus på områder, som giver mest bang-for-the-buck.

Sasa Kovacevic

Partner

+45 60 15 71 21sak@obsidian.dk

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden