Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?

Emilie K. Hallin

Analyst

Emilie arbejder som praktikant hos Obsidian i SEO-afdelingen, hvor hun primært beskæftiger sig med content marketing herunder SEO, linkbuilding og optimering af hjemmesider.

Hun har tidligere arbejdet med forskellige aspekter af digital marketing i flere brancher; blandt andet har hun haft hænderne på strategiplanlægning, hjemmesideopbygning samt udvikling og eksekvering af indhold på tværs af platforme.

Uddannelsesmæssigt afsluttede Emilie sin Bachelor i Engelsk og Organisationskommunikation i 2016, og hun fuldførte sin Master i International Business Communication – Intercultural Marketing i 2018. Begge uddannelser er fra Copenhagen Business School. Under sin bachelor læste Emilie et semester på Università Commerciale Luigi Bocconi i Milano samtidig med at hun plejede sit italiensk, som hun har haft på A-niveau gennem sin STX-uddannelse på Viborg Katedralskole.

Emilie er tidligere konkurrerende windsurfer og holder meget af at udfordre sig selv gennem sport som f.eks. hiking og forskellige dansearter.