Livslinien

Af Sasa Kovacevic
Kategori: Nyheder

Livslinien er en humanitær organisation, der fungerer som et inkluderende tilbud for alle selvmordstruede. De har som mål at nedbringe antallet af selvmord og selvmordsforsøg i Danmark gennem støtte og dialog. Livslinien arbejder blandt andet med aftabuiseringen af selvmord samt at agere behandlingstilbud og talerør for både selvmordstruede og pårørende. 

Hos Obsidian vil vi gerne støtte op om Livsliniens vigtige arbejde, og derfor har vi hjulpet dem med deres digitale markedsføring i processen om at rekruttere nye frivillige til deres telefoniske rådgivningsarbejde – et forretningkritiskområde – for uden flere frivillige rådgivere kan Livslinien ikke fortsætte med at imødekomme de mange henvendelser de desværre modtager hver eneste dag. 

Om Livslinien

 

Livslinien blev grundlagt i 1994 på baggrund af initiativtager Morten Thomsens egen erfaring med selvmord, hvor han oplevede en meget mangelfuld mulighed for hjælp og støtte. Derfor besluttede han sig for at starte en organisation, finansieret af ham selv, hvor folk i en lignende situation kunne søge rådgivning. 

I dag rummer Livslinien 200 dygtige frivillige, som udgør hjertet i organisationen. De besvarer hvert år mere end 17.000 henvendelser fra folk med selvmordstanker gennem deres telefon- mail- og chatrådgivning. Organisationen har desuden modtaget flere priser for deres arbejde fra blandt andet Børnehjælpsdagen og Prins Henrik samt Feminas Kvindepris.

Hvad har vi lavet?

For at hjælpe Livsliniens med deres mål om at få flere ansøgere til deres frivillige arbejde, udarbejde vi sammen en strategi som tog udgangspunkt i annoncering på de sociale medier. 

Arbejdet bestod blandt andet i at afvikle informerende webinars omkring det at være frivillig, som vi faciliterede i vores lokaler i Parken. 

Vi annoncerede for det at være frivillig med henblik på at skaffe jobansøgninger på henholdsvis Facebook og LinkedIn. Her var vores webinarer omdrejningspunktet i at lære folk om Livslinien og arbejdet som frivillig.

Projektet løb over tre måneder, og resulterede i en fordobling i antallet af ansøgere samt en endnu større stigning i antallet af relevante ansøgere. 

Sasa Kovacevic er co-founder og partner hos Obsidian Digital. Min tilgang til forretning er pragmatisk, og der er altid fokus på områder, som giver mest bang-for-the-buck.

Sasa Kovacevic

Partner

+45 60 15 71 21sak@obsidian.dk

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak:

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden