Karriere, Kemo & Kampgejst

Af Sasa Kovacevic
Kategori: Nyheder

Hver 3. dansker rammes af kræft, så det er ikke et spørgsmål om hvis, men hvornår en virksomhed står over for en medarbejder med en cancerdiagnose. Men er vi som ledere og kollegaer egentlig gearet til at håndtere sådanne situationer?

Karriere, Kemo & Kampgejst italesætter tabuet om kræft på arbejdspladsen. De afholder foredrag på arbejdspladser, for ledere og hele virksomheder for at bryde det tabu der er omkring kræft.

Nedenfor kan du læse mere om Karriere, Kemo & Kampgejst og hvordan vi har arbejdet med deres digitale markedsføring.

Om Karriere, Kemo & Kampgejst

 

Foredraget Karriere, Kemo & Kampgejst stiller skarpt på virksomhedens “interne pårørende” og klæder ledere og kollegaer bedre på til at lede og håndtere den berøringsangst, der ofte følger med, når en medarbejder får stillet en cancerdiag­nose eller anden kritisk sygdom.

Makkerparret Lena Boel og Mads Hansen har begge været igennem et kræftbehandlingsforløb, begge var på toppen af deres karriere, og begge mærkede på egen krop, hvor svært det var for både medarbejdere, ledere og kollegaer omkring dem at forholde sig til deres diagnose.

Hvad har vi lavet?

 

Det primære formål med samarbejdet har været at skaffe tilmeldinger til deres foredrag i forbindelse med Knæk Cancer.

Vi har haft fokus på at udarbejde kampagner, som bakkede op om målsætningen med at få indsamlet penge til Knæk Cancer 2020. I løbet af hele uge 43 blev der afholdt en række arrangementer rundt om i landet, hvoraf videoen ovenfor er blevet udarbejdet.

Vi har udarbejdet facebook annoncering for Karriere, Kemo og Kampgejst for at skabe opmærksomhed om arrangementerne i uge 43, sørge for at tiltrække deltagere og generelt tiltrække donationer.

Sasa Kovacevic er co-founder og partner hos Obsidian Digital. Min tilgang til forretning er pragmatisk, og der er altid fokus på områder, som giver mest bang-for-the-buck.

Sasa Kovacevic

Partner

+45 60 15 71 21sak@obsidian.dk

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak:

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden