Jobopslag: Personlig assistent (PA) til CCO i digitalt bureau

Af Halfdan Timm
Kategori: Job

Fuldtidsstilling i Lemvig.

Vi har jobbet til dig, hvis du er struktureret af natur, en dygtig kommunikator, god til tal og har lyst til at blive udfordret med en række forskellige ad hoc-opgaver i jobbet som PA for vores CCO og Obsidian Digital.

Dine arbejdsopgaver

Jobbet består i at være PA for vores CCO og udføre administrative opgaver for Obsidian Digital.

Din dagligdag vil bestå af at besvare opkald og mails til Obsidian samt delegering af opgaver ifbm. tilbudsskrivning til kunder, afhjælpe med fakturering, opgaver for bogholderiet, HR-opgaver, rekruttering, rejsebooking, indkøb af kontorartikler og mange andre ad-hoc-opgaver. Det er derfor vigtigt, at du er alsidig og fleksibel i forhold til forskellige arbejdsopgaver.

Den rette kandidat

  • arbejder struktureret og følger opgaver til dørs.
  • kommunikerer klart og tydeligt i skrift og tale.
  • kan lide at tale med mennesker.
  • har flair for tal og økonomi.
  • er passioneret og læringsvillig.

Om Obsidian Digital

Obsidian Digital er et datadrevet bureau, der huser nogle af de dygtigste og mest dedikerede specialister inden for digital marketing i Danmark. Obsidian startede i 2016 og har hovedkontor i København, hvor vi sidder mere end 35 personer.

Vi er specialister i blandt andet søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads, social medie annoncering og Amazon. Vi hjælper hver dag både danske og udenlandske virksomheder med at øge deres salg igennem udvikling og eksekvering af deres digitale marketingsstrategier.

Vi kæmper hver dag for at være de bedste på vores felt, og for at levere de absolut bedste produkter til vores kunder. Du kan læse mere om os på obsidian.dk

Løn og ansættelsesvilkår

Den endelig løn vil blive aftalt alt efter kandidatens kompetencer og relevant erhvervserfaring. Arbejdsstedet er på vores kontor på Voldgade 18, 7620 Lemvig.

Hvis du ønsker yderligere information om jobbet og virksomheden, kan du kontakte Partner & CCO, Jacob Mohr Eldon, på 28 68 50 22. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Kunne stillingen lyde som noget for dig, så send os din ansøgning vedlagt CV, uddannelsespapirer og referencer til jme@obsidian.dk. Ansøgningen mærkes ”PA”.

Halfdan Timm er partner og Head of Social hos Obsidian Digital. Han er specialiseret i Facebook-annoncering, og har som den eneste i Danmark skrevet en bog om emnet. Udover arbejdet i Obsidian Digital er Halfdan fast underviser hos bl.a. Personalejuridisk Institut og IBC.

Halfdan Timm

Partner

+45 60 73 60 60hti@obsidian.dk

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden