Industrier

Industri / B2B

Virksomheder i hele industri-sektoren genovervejer deres metode til at nå nye kunder.

Tidligere var mange markedsføringsaktiviteter centreret omkring messer, udstillinger og events, men COVID-19-pandemien opmuntrede flere industrielle virksomheder til at flytte deres aktiviteter (og budget) til digitale kanaler i stedet.

Med en testperiode på næsten to år med et stærkt fokus på digital markedsføring har vores industrielle kunder oplevet, at de digitale aktiviteter kan bidrage med en høj rækkevidde inden for den ønskede målgruppe, målrettet kommunikation til forskellige interessenter inden for potentielle virksomheder på tværs af kunderejsen og højkvalitets leads.

Obsidian Digital hjælper industri-virksomheder med at øge salget via digital markedsføring, CRM og content marketing.

Kontakt nu
Vi er certificeret i:
Vil du vide mere om dine muligheder, så Kontakt Louise Philipsen
lph

Louise Philipsen

Engagement Partner

Speciale i B2B-markedsføring

Vi er eksperter og har mange års erfaring med B2B-annoncering på tværs af de individuelle digitale kanaler. Derfor kender vi alle de bedste metoder og er altid forrest i feltet med de nyeste trends på tværs af kanaler.

Fokus på Industri-sektoren

Vi har opbygget en stor viden inden for industri-sektoren ved tæt samarbejde med vores kunder. Vi følger industriens tendenser, og vi kender de aktuelle udfordringer, som industrielle virksomheder står overfor. 

Fokus på at skabe omsætning

Selvom vores ekspertise ligger inden for markedsføring, ønsker vi altid at etablere et tæt samarbejde med salg. Vores formål er ikke blot at generere leads til den laveste pris, men at bringe kvalitetsleads til salg, der repræsenterer reel forretningsværdi.

Industrial clients

billede13

J-Jensen A/S

Vil du videre mere om dine muligheder, så kontakt Louise for et uforpligtende kald.

lph

Louise Philipsen

Engagement Partner