Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?

Gratis Negative søgeordslister til AdWords

Af Sasa Kovacevic Kategori: AdWords

Arbejder du med AdWords, og er du træt af at spilde penge på unødvendige søgeord?

Vi har lavet et par negative søgeordslister, som du gratis kan bruge til din AdWords. Vi vil løbende udvide med flere lister.

Alle byer

Nedenstående liste indeholder alle byer i Danmark. Hvis du fx er en Anlægsgartner eller driver udlejning af lejligheder eller andre produkter, er det ikke sikkert, at du gerne vil blive fundet på ord som “anlægsgartner i Vejle”.

Negative søgeord byer

Generelt

Nedenstående liste indeholder ord, som de fleste virksomheder i Danmark ikke ønsker at blive fundet på. Det kan være ord, som indeholder sætninger som “hvordan gør man..”, “gratis”, “job” etc. Med andre ord, som er informationssøgende og ikke direkte konverteringsskabende.

Negative søgeord generelt

Sasa Kovacevic

Sasa Kovacevic er Head of SEO og partner hos Obsidian Digital. Til dagligt sidder Sasa med ansvaret for SEO teamet, hvor han laver strategisk og eksekverende arbejde. Sasa har arbejdet med nogle af Danmarks største e-commerce virksomheder som Profil Optik, Deichmann, Jensens Bøfhus, Hungry m.m. Sasas tilgang til forretning er pragmatisk, og der er altid fokus på områder, som giver mest bang-for-the-buck.

Obsidian Digital

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.