Grafisk Designer søges

Af Diana Køhler
Kategori: Job

Stillingen er besat.

 

Obsidian Digital er ét af Danmarks førende performance-bureauer. Til daglig sidder vi 35 medarbejdere i TELIA PARKEN på Østerbro, der alle arbejder dedikeret med digital marketing, herunder SEO, Google Ads, Amazon, E-mail Marketing og annoncering på sociale medier.

Vi er ambitiøse omkring vores arbejde, udvikling og vores kunder, fordi vi gerne vil forblive de bedste inden for branchen og fortsætte med vækst – både for os selv og vores kunder.

DINE ARBEJDSOPGAVER

Som Grafisk Designer hos Obsidian kommer du til at have en central rolle med ansvar for at udvikle oplevelsesdesign med fokus på kundeoplevelsen, hvilket bl.a. sker gennem direkte kundekontakt og som support til vores team af konsulenter.

Din rolle vil bestå i, at udvikle kreative produktioner fra konceptudvikling til færdigt produktion, som kan optimeres til brug på en lang række af brugerflader herunder landingssider, social media, Google Display etc. Du vil skulle indgå som rådgivende part i teams, hvor du skal lede større kampagneproduktioner af materiale, men også varetage dag-til-dag driftsopgaver i form af optimering af f.eks. video- eller bannermateriale på baggrund af data.

Du får desuden tildelt en post internt i organisationen, hvor du sammen med andre eksempelvis bliver medansvarlig for rekruttering, onboarding eller sociale events.

HVAD VI SØGER EFTER

Du har 2-3 års erfaring indenfor Adobe-pakken med fokus på at skabe billede- og videomateriale til brug på social media og YouTube. Derudover har du erfaring med at udarbejde HTML-5 bannere, som udarbejdes efter retningslinjer.

Du har en naturlig interesse og god forståelse for digital marketing og data, hvormed du gerne vil binde kunderejser sammen på tværs af kundens berøringsflader.

Vi søger efter personer, der:

Brænder for digital marketing og ønsker at tage aktiv del i Obsidians udvikling

Motiveres af ansvar og ikke er bange for en hverdag i højt tempo

Har flair for kundeservice og har mod på at have den direkte kontakt med kunderne

Obsidian er en arbejdsplads, hvor vi alle er dedikerede til vores arbejde og udvikling, hvorfor vi bruger meget tid i hinandens selskab på kontoret. Vi vil ikke være de bedste indenfor digital marketing – vi vil forblive de bedste.

Vi vægter både social og faglig udvikling rigtig højt, hvorfor læringskurven er stejl fra start og du hurtigt får ansvar, egne kunder og bliver en essentiel del af vores virksomhed.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Løn efter kvalifikationer.

Vi holder til i TELIA PARKEN, Øster Allé 56, 2100 København Ø.

ANSØG

Send din ansøgning, CV samt udsnit af portefølje for at komme i betragtning. Der er løbende samtaler og ansættelser.

I ansøgningen vil vi gerne vide, hvorfor du vil arbejde hos os i Obsidian Digital – og hvorfor du vil blive en god grafisk designer.

Ansøgningen skal sendes til careers@obsidian.dk. Skriv gerne “Grafisk designer” i emnefeltet.

Diana Køhler

Head of HR & Executive assistant

+45 23 95 56 19dia@obsidian.dk

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden