Google Tag Manager styrker din digitale marketing

Er du træt af at skulle navigere rundt i kildekoden hver gang, du skal vedligeholde eller implementere nye tags på din hjemmeside? Med Google Tag Manager kan du samle alle dine tags ét sted – nemt, effektivt og helt gratis. Læs her, hvor nemt det er!

Forbrugerne bruger nettet som aldrig før, og digital marketing er derfor et af de vigtigste værktøjer til promovering af din virksomhed. For at forstå brugernes adfærd benyttes stadig flere analyse- og reklameværktøjer, som alle kommer med tracking tags. 

Det er tags, der risikerer at sænke din hjemmesides hastighed, hvilket kan frustrere dine brugere. Bruger du i stedet Google Tag Manager, kan du samle det hele ét sted. Så kan du fokusere på digital marketing, uafhængigt af it-afdelingen.

Fordelene ved Google Tag Manager:

  • Lettilgængeligt design, som kan bruges af alle
  • Understøtter alle Googles og tredje-parts tags
  • Indbygget fejlsikring gør, at dine tags altid virker
  • Gør det let at samarbejde på tværs af afdelinger

 

 

Nemt at bruge – Nemt at implementere 

Tag Manager gør det nemt for at dig selv at håndtere og ændre dine tags. Med det intuitive design kan du hurtigt ændre dine tags, f.eks. hvis du skal indsamle nyt data. 

Du behøver ikke længere være afhængig af en webspecialist, da Google Tag Manager ikke ændrer kildekoden. Dette gør det også muligt at afprøve nye analyseværktøjer uden problemer.

Høj sikkerhed og hurtig betjening

Fejlsikringen og den hurtige indlæsningstid gør, at du ikke længere behøver bekymre dig om, hvorvidt din side fungerer. 

Google Tag Manager sørger for, at alle vigtige data indsamles sikkert og præcist, så det altid er klart til dig. Selv i de travleste perioder kan du vide dig sikker på, at Tag Manager kører uden problemer.

Samarbejd internt i hele din virksomhed

Med Google Tag Manager bliver det ikke kun lettere at håndtere alle dine tags; det bliver også lettere at samarbejde på tværs af afdelinger i din virksomhed. 

Giv de rigtige mennesker adgang til Tag Manager med vores Multi-Account og Multi-User support. Fordel arbejdet, så I kan indsamle, analysere og anvende jeres data i både marketing- og it-afdelingen. 

En bedre oplevelse – også for dine brugere

Det er ikke kun et værktøj, der hjælper dig; Google Tag Manager er også med at løfte oplevelsen hos dine brugere. Uden et program som Google Tag Manager vil alle dine tags loade på samme tid, og ét langsomt tag vil gøre hele siden langsom. 

Tags oprettet i Google Tag Manager loader, så snart de er oprettet, og brugeroplevelsen bliver derfor endnu bedre end før. Ønsker du at prioritere, hvilke tags der skal loade først, er der selvfølgelig også mulighed for det. 

Kom i gang nu – det koster dig ingenting!

Google Tag Manager er den optimale løsning til dig, der gerne vil have mere kontrol over din digitale marketing. 

Om du er en lille virksomhed eller en stor koncern, så har Google Tag Manager det, du skal bruge. Du får simple, sikre og lettilgængelige tag-management løsninger, der kan tilpasses netop dine behov – og så er det endda helt gratis at komme i gang. 

Vil du have hjælp til at sætte Google Tag Manager op, hjælper vi dig gerne hos Obsidian Digital. Vi har allerede flyttet masser af store danske hjemmesiders sporingskoder over på Google Tag Manager. Skal din hjemmeside være den næste, vi gør hurtigere og enklere at administrere?

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak:

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden