Google Surveys – din vej til professionelle spørgeskemaer

Vil du have værdifuld indsigt i din målgruppes eller dine kunders måde at tænke på? Så er Google Surveys det rigtige valg for dig. Med Google Surveys i hænderne, har du et værktøj der gør det muligt at skabe spørgeskemaundersøgelser, der kan hjælpe dig med at træffe vigtige forretningsbeslutningerne. Saml hurtigt og enkelt de informationer du skal bruge, og spar tid og ressourcer i din forretning. Læs her, hvor nemt det er!

Det skal være nemt og enkelt at forstå dine kunder. Med tilpassede surveys kan du hurtigt bygge dine markedsundersøgelser online. Det gøres ukompliceret ved at designe din survey, og fortælle Google om din målgruppe. I løbet af kort tid har du resultatet, som indhentes hurtigere end traditionel research. 

Slip for at gætte hvad dine kunder vil have, og minimer risikoen i din beslutningstagen. En gennemarbejdet spørgeskemaundersøgelse øger dit kendskab til kunden, og gør dine beslutninger enklere at træffe. Gennem tre enkle trin, kan du få kvalitativ feedback, som hjælper din forretning. 

Med Google Surveys får du:

  • Fat i den ønskede målgruppe online 
  • Dyrebar indsigt fra rigtige mennesker 
  • De første resultater inden for få timer

Hvordan surveys kan hjælpe din forretning

Første trin er designet af din survey. Stil op til ti spørgsmål ad gangen, og vælg mellem flere forskellige spørgsmålsformater. Udvælg screeningsspørgsmål eller basér dine filtre på demografi og fang din ønskede målgruppe. 

Herefter vil dit spørgeskema blive publiceret på tværs af et netværk af populære sites og mobile apps. Systemet står dermed for udsendelsen af spørgeskemaet. Det sparer dig yderligere for tid. De analyserede data returneres derefter i overskuelige grafer eller demografiske segmenter, så du nemt kan trække den ønskede viden ud.

Udviklet til nem integration

Google Surveys er designet til at kunne integreres som en naturlig del af andre løsninger. Dermed kan du bruge data fra ét produkt, samtidig med at du arbejder i et andet – hvilket sparer din tid og øger din produktivitet. 

Dine målgruppelister fra Google Analytics, Search Ads 360, Google Ads og YouTube er alle tilgængelige gennem Google Surveys. Integration af dine data er derfor nem, overskuelig og øger din effektivitet. Samtidig kan alle dine indsamlede data på tværs af Googles løsninger kombineres til én samlet informationskilde. 

Gør svar til indsigt

Google Surveys giver dig værktøjet til at få hurtig og pålidelig indsigt fra rigtige mennesker gennem online besvarelser. Dette giver dig grundlag for at basere dine forretningsbeslutninger på gennemarbejdede data. Det giver dig fingeren på pulsen og et større indblik i effekten af f.eks. din markedsføring. 

Det styrker og understøtter dine beslutninger, og sikrer, at du har større chance for at træffe de rigtige beslutninger, ramme den rigtige målgruppe, eller hvad du nu har brug for at beslutte dig for.

De overskuelige grafer og let fordøjelige diagrammer, gør det nemt og enkelt, at forstå de data du modtager. Både graferne og diagrammerne leveres på automatisk genererede dashboards, som hjælper med overskueligheden. De letlæselige informationer kan ydermere nemt deles med resten af dit team via e-mail, links eller som eksporteret fil.  

En skræddersyet spørgeskemaundersøgelse kan derfor gøre svar til indsigt. Indsigt som giver dig kvalitativ feedback, der kan bruges øjeblikkeligt i din virksomhed. Så uanset om du ønsker at teste kreative kampagner, indsamle vigtige informationer eller tage pulsen på øjeblikkelige begivenheder, kan Google Surveys hjælpe dig. 

Kom i gang med Google Surveys

Har du brug for hjælp til at komme i gang med Google Surveys, kan du få hjælp hos Obsidian Digital. Vi har opsat online spørgeskemaundersøgelser, der har hjulpet nogle af Danmarks største virksomheder med at træffe endnu bedre beslutninger. 

Det kan vi også hjælpe dig med. Kontakt os i dag og kom mere sikkert i mål!

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden