Google Optimize øger din konverteringsrate

Vil du gerne have, at din hjemmeside fungerer optimalt? Vil du gerne have de bedst mulige resultater og de højeste konverteringsrater? Google Optimize hjælper dig med at optimere din hjemmeside, så du opnår dine mål – let, hurtigt og helt uden, at det koster dig noget.

Din hjemmeside er dit butiksvindue. Det er din virksomheds billede udadtil, og det er derfor enormt vigtigt, at alting kører optimalt. Med Google Optimize får du nu mulighed for nemt at forstå, hvordan du kan forbedre din hjemmeside. Det vil gøre både dig og dine brugere endnu mere tilfredse!

Med Google Optimize har det aldrig været lettere at bruge dine data, teste og optimere din hjemmeside. Lav A/B- og multivariable test uden problemer og implementér de ændringer, der fungerer bedst. Tag kontrollen og gør det hele selv på blot få minutter. 

Fordelene ved Google Optimize:

  • Simpelt design, der gør det let for alle at komme i gang
  • Brug dine Analytics data og se præcis, hvad der kan forbedres
  • Lav nemt A/B- og multivariable test og se, hvad der virker
  • Giv specifikke kundegrupper brugerdefinerede oplevelser
  • Ændr dine Google Ads-landingssider og få flere kunder

Brug dine data aktivt

Google Optimize samarbejder effektivt med Google Analytics, så du kan bruge alle informationer derfra til at identificere de områder, der kan forbedres. På den måde kan du ændre din hjemmeside og give forbrugerne den bedst mulige oplevelse. 

Det vil ikke kun gøre dine brugere glade, det vil også øge din konverteringsrate mærkbart.

Test nye indstillinger og se, hvad der virker

Med A/B- eller multivariable test kan du afprøve mulige ændringer på hjemmesiden og se, hvordan de vil påvirke dit besøgstal og din sides konverteringsrate. Brug redigeringsmulighederne i Google Optimize til at ændre tekst og billeder. Eksperimentér med større ændringer i den indbyggede HTML- og JavaScript-editor. 

Når du bruger Google Optimize kan du med det samme se resultatet af dine ændringer og finde ud af, hvad der giver den største omsætning. Det har aldrig været lettere at tilpasse din hjemmeside.

Brugerdefinér dig til succes

Forskellige kunder kræver nogle gange forskellige ting, og med Google Optimize 360 kan du give dem den oplevelse, der virker bedst. Du kan eksperimentere med, hvad der fungerer godt for specifikke kundegrupper, så de altid får den bedste oplevelse med din hjemmeside

Gooogle Optimize giver dig mulighed for at:

  • Teste en hypotese om, hvad der virker bedst for en specifik brugergruppe
  • Hurtigt og nemt implementere den variation, der giver det bedste resultat
  • Brugerdefinere din hjemmeside, så alle dine kunder får den bedste oplevelse

Få flere kunder

Google Optimize 360 er integreret med Google Ads, så du kan få de bedste resultater, når potentielle kunder søger efter løsninger på nettet.

Byg og test brugerdefinerede landingssider til dine Google Ads kampagner, reklamegrupper eller nøgleord. Så finder folk altid præcis, hvad de søger, og du konverterer flere besøgende til kunder end nogensinde før. 

Prøv Google Optimize 360 allerede nu

Hjemmesider skal hele tiden holdes opdateret for at opnå den bedst mulige konverteringsrate. Med Google Optimize har dette aldrig været lettere. 

Uanset om du har et stort eller lille firma, så er Optimize det bedste værktøj til at optimere din hjemmeside. Det nemt at komme i gang, og så er det endda helt gratis at bruge. 

Er du også interesseret i at få den optimale hjemmeside, og vil du gerne godt fra start med Google Optimize? Hos Obsidian Digital står vi altid klar til at hjælpe! Vi har allerede introduceret masser af store danske hjemmesider til Google Optimize. Skal din virksomheds hjemmeside være den næste, vi sørger for kører optimalt?

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden