Google Display & Video 360 optimerer dine digitale annoncer

Synes du også, det kan være svært at finde ud af, hvordan du bedst udnytter det digitale marked til virksomhedspromovering? Vil du også gerne lave de fedeste reklamekampagner på streaming-, video-, tv- og lydtjenester – nemt og overskueligt? Så kom i gang med Google Display & Video 360. Læs her, hvor let det er!

Google Display & Video 360 er et værktøj til dig, der gerne vil promovere din virksomhed på video- og lydtjenester. Det er spækfyldt med features og redskaber, som gør det til en leg at lave programmatiske reklamekampagner. 

Med Google Display & Video 360 har du overblikket fra start til slut – fra planlægning og kreativ udvikling til måling og optimering af resultaterne.

Fordelene ved Google Display & Video 360

  • Ét værktøj, der hjælper med at holde styr på hele din annoncekampagne
  • Strømlinet og fuldt integreret med Googles andre annonceteknologier
  • Samarbejd på tværs af afdelinger både kreativt, teknisk og analytisk
  • Nå de rette brugere med unik indsigt i søgeord, alder, demografi o.l.
  • Kontrollér din kampagne; se præcis, hvordan dine penge bliver brugt

 

 

Behold overblikket fra start til slut

Google Display & Video 360 er et unikt værktøj, der hjælper dig hele vejen igennem din reklamekampagne. Du får større indsigt, lettere samarbejde på tværs af afdelinger og bedre resultater af dine kampagner.

Planlægningsværktøjet lader dig holde styr på alt fra dit budget til hvor dine annoncer skal køre. Samtidig har du alle kampagnens elementer samlet på ét sted, så du let kan se og optimere resultaterne.

Brugervenligt design med mange muligheder

Det intuitive og simple design gør det nemt at komme i gang med Google Display & Video 360. Opsætningen er logisk med rapportering i høj kvalitet og effektive optimeringsværktøjer. 

Programmet er fuldt integreret med resten af Googles annonceteknologier. På den måde kan du nemt sende dine annonce ud på flere platforme, samt samle alle data ét sted.  

Samarbejde bliver lettere og bedre

Google Display & Video 360 er designet, så det er simpelt at arbejde sammen på tværs af afdelinger. Det kræver mange forskellige kompetencer at lave en succesfuld reklamekampagne, og nu er det nemt at samle og koordinere dem alle på et sted.

Håndtér kreativ udvikling, analyse- og it på én platform. Så får alle lettere ved at dele information og fokusere på deres bidrag. 

Målrettet promovering

Google Display & Video 360 tilbyder et overordnet overblik over hele dit publikum. 

Som kampagnen skrider frem, kan du foretage ændringer og sørge for, at dine annoncer kun vises for brugere, der opfylder dine kriterier. Gennem integrering med dine search-kampagner, får du også mulighed for at målrette til brugere baseret på deres tidligere søgeinteraktioner med dit brand.

Brug dine penge fornuftigt og effektiv

Se præcis, hvordan dine penge bliver brugt, og vid altid præcis, hvor dine annoncer kører. Du får mulighed for at vælge formatet, publikummet, hvor mange penge, du vil bruge og meget mere. 

Find og køb alle dine medier ét sted. Google Display & Video 360 giver dig et centralt sted til dine køb. På den måde øger du din rækkevidde, reducerer frekvensen, samt eliminerer duplikering af dine køb. 

Kom i gang nu, og øg effekten af dine kampagner

Vil du gerne ud til flere potentielle kunder? Med Google Display & Video 360 kan du optimere dine resultater, beholde overblikket og få så meget som muligt ud af dine annoncer.

Vil du gerne have resultaterne, men ved du ikke, hvor du skal starte? Så hjælper vi dig gerne hos Obsidian Digital. Vi har styr på teknologien, og har allerede hjulpet masser af danske virksomheder i gang med Google Display & Video 360. Skal din virksomhed være den næste?

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak:

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden