Google Data Studio giver dig styr på dine data

I den digitale tidsalder er markedsføring på nettet altafgørende, og det derfor vigtigt at kunne beholde overblikket over store datamængder. Men hvordan får du overblik over alle dine platforme og alle dine data? Og hvordan præsenterer du dem på en visuelt interessant måde? Det gør du med Google Data Studio – effektivt og helt gratis. Læs her, hvor nemt det er!

Kontakt

Digital marketing er et af de vigtigste værktøjer, når det kommer til promovering af din virksomhed. For at det skal fungere optimalt, har du brug for at vide, hvordan forbrugerne interagerer med dine online platforme. Det er her, Google Data Studio kan gøre dit liv meget lettere!

Med Google Data Studio får du mest muligt ud af alle de data, du indsamler. Tjenestes interaktive dashboards og visuelle opstillinger gør det let at forstå dine data og dermed også nemmere at handle på dem.

Fordelene ved Google Data Studio

  • Intuitivt design, der gør det nemt og lettilgængeligt at anvende
  • Samler data fra alle dine platforme, så du kan få et fuldt overblik
  • Forandrer de rå data til flotte og professionelle rapporter
  • Gør det let at samarbejde om rapporter på tværs af afdelinger

Saml data fra mange forskellige kilder

Google Data Studio understøtter data fra en lang række datakilder som Google Analytics, Google Ads, Youtube, DoubleClick og mange flere. Data, som du ellers skulle bruge evigheder på at forstå og anvende, bliver nu samlet ét sted – overskueligt og effektivt. 

Uanset hvor dine data kommer fra, vil Google Data Studio gøre det nemt for dig at beholde overblikket. Opdateringer i datakilder kommer automatisk ind på dit dashboard, så du altid er up-to-date – også i en travl hverdag. 

Brug dine data bedst muligt

Med Google Data Studio kan du hurtigt og nemt omdanne endeløse rækker af tal og andre data til flotte og spændende rapporter. Fremover vil det blive lækkert og let at holde overblikket. Vælg, hvad der passer dig bedst, og se dine data som tabeller, tidslinjer eller søjlediagrammer.

Google Data Studio gør det også muligt at tilpasse rapporter efter netop dine behov. Tilføj logo og ikoner; skift baggrunden; ændr farverne; og vælg mellem et overflødighedshorn af typografier, billeder og grafer. Bring dine data til live og visualisér din virksomheds resultater!

Samarbejd om det bedste resultat

Både teams og individer har mulighed for at se, redigere og kommentere dit dashboard og dine rapporter. Du bestemmer, hvem der skal have adgang, så det er let og simpelt at samarbejde om opgaven. Alle ændringerne synkroniseres automatisk, og du skal ikke løfte en finger.

Start allerede nu – det er gratis at bruge!

Google Data Studio er perfekt til dig, der gerne vil holde overblikket over alt dit data.

Uanset hvad du skal bruge dine data til, så vil Google Data Studio gøre din hverdag nemmere. Du får en simpel, lækker og lettilgængelig måde at håndtere, forstå og præsentere alle data, så du kan få endnu mere ud af dem. Og så er det endda helt gratis at komme i gang.

Vil du have hjælp til at sætte Google Data Studio op, hjælper vi dig gerne hos Obsidian Digital. Vi har allerede fået masser af store danske virksomheder i gang med Google Data Studio. Skal din virksomheds online data være de næste, vi gør hurtigere og enklere at beholde overblikket over?

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden