Danske Hospitalsklovne

Af Sasa Kovacevic
Kategori: Nyheder

Danske hospitalsklovne arbejder hårdt for at give indlagte børn tryghed og nærvær, de når i dag ud til halvdelen af alle indlagte børn, og er afhængig af donationer for at kunne sprede glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.

For at bidrage til dette, har vi sammen med Danske hospitalsklovne identificeret hvordan, vi kunne styrke det arbejde de allerede laver digitalt, for at få mere støtte og flere donationer. Det har vi primært har gjort gennem linkbuilding for at styrke deres domæne, og SEO arbejde generelt, for at få større synlighed på google.

 

Om Danske Hospitalsklovne

Danske hospitalsklovne arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. De møder og anerkender barnet der, hvor det er. I angsten, i glæden, i kedsomheden.

Hospitalsklovnen deler sin styrke med barnet og giver, hvad der er behov for. For mange børn kan klovnen blive en tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt. Og et anker at vende tilbage til.

Fx i november, når efterårsmørket falder på, giver hospitalsklovnene indlagte børn en stjernestund ved sengetid. De tager på godnatbesøg og siger godnat til børnene med tryllestøv, godnatsange og eventyrlige historier.

Hvad har vi lavet?

For Danske Hospitalsklovne har vi arbejdet med linkbuilding, hvor det primære formål med samarbejdet har været at styrke autoriteten for Danskehospitalsklovne.dk.

I forbindelse med denne proces, har vi gennemgået den nuværende linkprofil og arbejdet på at supplere op med links med målet om at skabe en mere nuanceret linkprofil. I samarbejde med Danske Hospitalsklovne, er målretningen af de eksterne backlinks underbygget af en intern søgeordsanalyse.

Projektet løb i 3 måneder og resulterede i 22 links bestående af større medier og emne relevante sider.

Sasa Kovacevic er co-founder og partner hos Obsidian Digital. Min tilgang til forretning er pragmatisk, og der er altid fokus på områder, som giver mest bang-for-the-buck.

Sasa Kovacevic

Partner

+45 60 15 71 21sak@obsidian.dk

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak:

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden