Content Coordinator

Af Diana Køhler
Kategori: Job

Obsidian Digital er ét af Danmarks førende performance-bureauer. Til daglig sidder vi 50 medarbejdere i TELIA PARKEN på Østerbro, der alle arbejder dedikeret med digital marketing; SEO, Google Ads, Amazon, E-mail, marketing automation og annoncering på sociale medier.

Vi er ambitiøse omkring vores arbejde, udvikling og vores kunder, fordi vi gerne vil forblive de bedste inden for branchen og fortsætte med vækst – både for os selv og vores kunder.

Ansvarsområder

  • Til dagligt kommer du til at lede content-afdelingen, som skal skabe strategier og indhold på tværs af kanaler, herunder i forbindelse med linkbuilding og Content Marketing opgaver.
  • Du kommer endvidere til at stå for strukturering og uddelegering af SEO-opgaver samt outreach og kontakt til nye samarbejdspartnere.
  • Oplæring af nye praktikanter.

Hvem søger vi

Vi leder efter en ambitiøs Content Manager/Coordinator, der er udadvendt med et roligt væsen. Vores adfærd afspejler vores identitet og derfor er alle processer både internt såvel som eksternt præget af høj professionalisme. Vi tager vores relationer og brand meget seriøst, hvorfor vi leder efter en person der passer ind i en kultur, hvor der er vækst og højt til loftet, og hvor vi gør alt for at lykkes på vegne af vores kunder.

  • Evner til at kunne håndterer flere konti af gangen
  • Har en analytisk tilgang til sit arbejde
  • Kommunikerer klart og tydeligt i skrift og tale
  • Har lyst til at arbejde i et højt tempo
  • Er passioneret og læringsvillig
  • Ønsker at gøre en forskel for sig selv, sine kollegaer, kunder og ikke mindst virksomheden!

Hos Obsidian vil du som medarbejder kunne følge fastlagte karrieretrin, der vil give dig gode muligheder for at avancere og udvikle både dine faglige og personlige kompetencer.

Vi arbejder hver dag på at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø, hvor hver eneste medarbejder føler sig både glad og værdsat, samt hvor der skabes en stærk holdånd og vindermentalitet!

Løn og ansættelsesvilkår

Obsidian tilbyder en konkurrencedygtig løn. Den endelig løn vil blive aftalt alt efter kandidatens kompetencer og relevante erhvervserfaring.

Arbejdspladsen er i Telia Parken på Øster Allé 56, 2100 København Ø.

Hvis du vil vide mere om jobbet

Hvis du ønsker yderligere information om jobbet og virksomheden, kan du kontakte Jovana Bjelaković jov@obsidian.dk.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler og ønsker stillingen besat hurtigst muligt!

Diana Køhler

Head of HR & Executive assistant

+45 23 95 56 19dia@obsidian.dk

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden