Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?
whisky

Whisky.dk

ØGET SALG OG AFKAST MED HARDCORE ADWORDS-INDSATS

Whisky.dk er Danmarks største online-forhandler af whisky, rom, gin og andet smagfuld spiritus. Den danske spiritusbranche er i kraftig vækst, hvilket har resulteret i øget konkurrence på AdWords-fronten.

Før Whisky.dk tog kontakt til Obsidian Digital, investerede virksomheden allerede et stort beløb i AdWords-annoncer hver måned, men på trods af de store investeringer, lå afkastet på -80 %.

FOKUS PÅ KVALITETSRESULTAT OG NY KONTOSTRUKTUR

Årsagen til det dårlige afkast på skyldtes, at Whisky.dk’s AdWords-konto havde et ekstremt lavt kvalitetsresultat på søgeordsniveau. For hjemmesider gælder det, at jo lavere kvalitetsresultat en hjemmeside har, jo højere pris pr. klik skal der betales, og jo højere pris pr. klik man betaler, jo dårligere bliver afkastet fra AdWordsannoncer.

Hos Obsidian Digital har vi et 100 % effektivt AdWords framework, som vi bruger på alle vores kunder. For Whisky.dk lavede vi en helt ny kontostruktur og hjalp til at forbedre hjemmesidens kvalitetsresultat. Allerede efter den første måned viste de første resultater sig, og siden er det kun gået en vej: fremad!

  • 345 % vækst i omsætning
  • 4350 % vækst i ROAS
  • 42 % fald i CPC