Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?
vinduesgrossisten

Vinduesgrossisten

AdWords med fokus på ROAS og omsætning

Vinduesgrossisten.dk har en spændende forretning i en branche, som vækster kraftigt. Prisen for den gennemsmittelige ordre hos Vinduesgrossisten er høj, hvorfor forbruget pr. salg gerne må være højt. Den eneste rigtige måde at arbejde med en forretning som Vinduesgrossisten, er ved et fokusere på ROAS. Hvert salg kan variere i omsætning, hvilket betyder, at det er vigtigt at arbejde med formlen omsætning / spend på annoncegruppe- og søgeordsniveau.

Ny struktur redder afkastet

Selve overtagelsen af arbejdet bestod af en komplet, ny kontostruktur. Den gamle struktur havde mange fejl i form af brede søgeordstyper og forkerte grundindstillinger. Ved at implementere Obsidian Digitals AdWords fik virksomheden en ny, komplet, granulær opsætning, hvor kundernes søgehensigter blev mødt af matchende annoncer. Dette resulterede i en væsentlig forbedring af hjemmesidens CTR, hvilket viste sig ved at det gennemsnitslige kvalitetsresultat gik fra 5/10 til 8/10. Dermed blev klikprisen billigere for virksomhedens kampagner, hvilket resulterede i et øget afkast per salg.

Display henter de sidste salg hjem

Som noget af det første i Obsidian-frameworket undersøger vi forbrugernes kunderejser via en søgeordsanalyse . Hvor opholder de sig på nettet, og hvilke målgrupper giver det bedste afkast? Denne viden bruger vi til display-annonceringen, da kunderne i branchen er længere om at foretage et køb. Derfor oprettes der specifikke display-kampagner med retargeting og yderligere målgruppe-målretning for at ramme de mulige kunder, når de er klar til at foretage et køb.

  • 57 % vækst i omsætning
  • 2200 % vækst i ROAS
  • 18 % fald i CPC