Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?
software adwords

Softwarenow

Softwarenow.dk forhandler licenser til software i form af operativsystemer og Officepakker, der ved køb kan downloades døgnet rundt. I en branche, der agerer 100% digitalt, er det af uhyre vigtighed at synligheden online er i top. Af denne grund har Softwarenow altid haft AdWords som den klart største indtjeningskilde, hvilket naturligvis betyder, at der er blevet investeret et større beløb i annonceringen gennem tiden. Dog er konkurrencen svær, eftersom Microsoft selv annoncerer på disse produkter.

Højt forbrug og få salg

Fordelingen af søgeord på Softwarenows AdWords-konto var ustruktureret, hvilket resulterede i lave kvalitetsresultater. Mange af annoncerne førte til landingssider, der ikke stemte overens med søgningerne, hvilket i mange tilfælde får brugere til hurtigt at forlade siden. Fordi kvalitetsresultaterne var lave, var prisen pr. klik høj, hvilket betød, at disse irrelevante annoncer kostede dem mange penge. Kontoen var altså genstand for mange spildte annoncekroner og lave konverteringsrater.

Ny kontostruktur øger salget øjeblikkeligt

Da vi overtog kontoen for Softwarenow.dk kunne vi hurtigt se, at der var utrolig meget at tage fat i – men også mange muligheder! Derfor lavede vi, med udgangspunkt i vores AdWords framework, en helt ny kontostruktur fra bunden af. Her benyttede vi os af allerede oprettede søgeord, men fandt, via en søgeordsanalyse, også en stor mængde nye søgeord, som har tilført stor værdi.

På baggrund af denne struktur kunne vi ramme relevante søgninger med specifikt målrettede annoncer, hvilket fik CTR’en samt kvalitetsresultaterne til at stige. Allerede første uge efter vi satte i gang, begyndte resultaterne at forbedre sig radikalt. Efter en måned var Softwarenows samlede omsætning steget med hele 53,2% sammenlignet med perioden inden vi overtog kontoen.

  • 53% mere omsætning
  • 789% stigning CTR
  • 67% flere salg