Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?
linus case

LinusPro Nutrition

ØGET SYNLIGHED PÅ KONKURRENCEPRÆGEDE SØGEORD

LinusPro Nutrition er en af Danmarks største og mest seriøse brands inden for kosttilskud. Kosttilskudsbranchen er i de seneste år blevet mere og mere konkurrencepræget, hvilket gjorde det sværere for LinusPro at opnå topplaceringer på Googles side 1.

Hos Obsidian Digital præsenterede vi vores SEO framework for LinusPro, som vi bruger på alle vores SEO-klienter. Vores framework bliver løbende optimeret sådan, at det altid er up-to-date i forhold til Googles kontinuerlige algoritmeopdateringer.

SØGEORD MED 23.340 BESØGENDE OM MÅNEDEN

Efter vores indledende samtale besluttede vi, at lave en dybdegående markedsundersøgelse i form af en søgeordsanalyse, for at forbedre LinusPros placeringer i Googles søgemaskiner. På baggrund af vores research fremlagde vi en bruttoliste for LinusPro, hvor vi sammen udvalgte 25 fokussøgeord, der samlet set genererede 23.340 besøgende om måneden.

Fokussøgeordene blev udvalgt på baggrund af:

  • Konkurrence
  • Indtjening
  • Potentiale
  • Muligheder

TEKNISK GENNEMGANG MED ON-SITE FORBEDRINGER

Hvis ikke man har en hjemmeside der er i teknisk topform, er det svært at rangere højt på søgeord med høj konkurrence i 2016. Obsidian Digital udarbejdede derfor en teknisk analyse med fokus på de vigtigste, mulige forbedringer af LinusPros hjemmeside i forhold til Googles retningslinjer. Dernæst rådgav vi LinusPro om best practices i form af User Signals, som ligeledes er blevet en ranking faktor hos Google.

OUTREACH

I 2016 lavede den amerikanske SEO-guru Brian Dean en undersøgelse af 1 million søgeresultater på Google. Fælles for de hjemmesider som rangerer nr. 1 er, at de alle har mange relevante, unikke links. Linkbuilding er altså nr. 1 på listen over de vigtigste rankingfaktorer.

For LinusPro lavede vi derfor en linkprofilanalyse, som hjalp med at benchmarke mod hjemmesider i toppen af branchen. Herefter indledte vi et outreach-forløb.

Efterfølgende gik den gennemsnitlige placering for de udvalgte søgeord fra 13,2 til 7,1.

vækst seo stenaline
Klik for at se større billede
  • 88 % søgeord i top 3-10
  • 314 % organisk vækst
  • 74 % vækst i omsætning