Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?
cases

Clickoffice

AdWords med fokus på core-business

Clickoffice.dk er en af Danmarks største online-leverandører af kontorforsyninger med over 11.000 produkter på lager. Virksomheden oplevede store udfordringer med deres AdWords-konto, der døjede med et lavt afkast (ROAS) og et annonceforbrug, som var løbet løbsk.

Hos Obsidian Digital benytter vi vores eget udviklede AdWords framework, hvor første skridt består af en indledende dialog, hvor vi sammen med kunden sætter os grundigt ind i kundens branche. Eftersom det i dette tilfælde drejede sig om kontorforsyninger, vidste vi, at marginerne på mange af virksomhedens produkter var lave. Derfor var det vigtigt at sørge for, at AdWords-budgettet blev brugt på Clickoffice.dk’s kerneforretning.

HISTORIK FORBEDRER FREMTIDIG AFKAST

Før Obsidian Digital overtog kontoen, havde Clickoffice.dk brugt et stort beløb på AdWords-annoncering og Google Shopping. Det er altid optimalt at benytte den eksisterende historik (data), da det sparer Clickoffice.dk for at begå de “samme fejl” igen. Dette resulterede i en ny, granulær AdWords-struktur med kampagner, som tidligere har bevist deres værd i form af afkast og volumen.

GOOGLE SHOPPING MED HENBLIK PÅ VIDERE OPTIMERING

Dertil var Clickoffice’s Google Shopping sat op uden henblik på videre optimering. Hos Obsidian Digital bruger vi et eksternt værktøj, som tillader os at forme vores kunders feed således, at vi kan budjustere på de produkter og kategorier, som hører til virksomhedens kerneforretning. Samtidig giver dette værktøj mulighed for at manipulere med feedet således, at det rammer flest mulige søgninger og dermed giver et højere afkast end før.

Vi anvendte vores værktøj på Clickoffice og det førte hurtigt til et markant højere ROAS og øget omsætning.

  • 72 % flere salg
  • 113 % mere omsætning
  • 3900 % højere ROAS