LinusPro Nutrition er en af Danmarks største og mest seriøse kosttilskudbrands

Øget synlighed på konkurrenceprægede søgeord

Kosttilskudsbranchen har i de seneste år fået mere og mere konkurrence, hvorfor det er blevet sværere for LinusPro at opnå topplaceringer på Googles side 1.

Hos Obsidian Digital præsenterede vi vores SEO framework for LinusPro som vi bruger på alle vores SEO-klienter. Frameworket bliver løbende optimeret sådan, at det altid er up-to-date i forhold til Googles kontinuerlige algoritmeopdateringer.

Søgeord med 23.340 besøgende om måneden

Søgeord med 23.340 besøgende om måneden

Det krævede en dybdegående markedsundersøgelse i form af en søgeordsanalyse. På baggrund af research fremlagde vi en bruttoliste for LinusPro, hvor vi sammen udvalgte 25 fokussøgeord (samlet udgør 23.340 besøgende om måneden) – alle vigtige for LinusPros forretning.

Fokussøgeord blev udvalgt på baggrund af:

  • Konkurrence
  • Indtjening
  • Potentiale
  • Muligheder

Teknisk gennemgang med on-site forbedringer

Teknisk gennemgang med on-site forbedringer

Uden de nødvendige tekniske og on-site mæssige forbedringer, er det i 2016 svært at rangere højt på søgeord med høj konkurrence. Obsidian Digital udarbejdede en teknisk rapport med fokus på de vigtigste fejlområder ifølge Google. Dernæst rådgav vi LinusPro med best practices i form af User Signals, som ligeledes er blevet en ranking faktor hos Google.

Outreach

I 2016 lavede den amerikanske SEO-guru Brian Dean en undersøgelse af 1 million søgeresultater på Google. Fælles for de hjemmesider som rangerer nr. 1 er, at de alle har mange relevante unikke links. Linkbuilding er altså nr. 1 på listen over de vigtigste rankingfaktorer.

For Linuspro lavede vi en linkprofilanalyse, som hjalp med at benchmarke mod hjemmesider i toppen af branchen. Herefter indledte vi et outreach-forløb.

Gns. placeringen for søgeordene gik fra 13,2 til 7,1

vækst seo stenaline
Klik for at se større billede
linus case
  • 22/25 søgeord i top 3-10
  • 314 % organisk vækst
  • 74 % vækst i omsætning

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

+45 60 15 71 21
sak