Internship

Af Christian Bertelsen
Kategori: Job

Er du den fødte formidler og gør en dyd ud af at finde på finurlige og kreative vinkler, med henblik på at sælge forskellige kunders produkter på bedste vis? Så er det nu skal gribe til tasterne og sende os en ansøgning om pladsen som Intern i Team Content.

Som Intern bliver du en del af den digitale elite hos Obsidian Digital. Med et internship hos os, får du mulighed for at bane vejen for din fremtidige karriere, prøve dine kreative kræfter af i praksis og vise dit værd hos Danmarks hurtigst voksende og mest succesfulde marketingbureau.

HOS OBSIDIAN FÅR DU:

Mulighed for at arbejde med alle grene af SEO i tæt samarbejde med en af branchens bedste til søgemaskineoptimering – Sasa Kovacevic, som har mange års erfaring og stor succes med denne specifikke disciplin, samt mange andre indenfor digital markedsføring. Du vil hertil lære meget om linkbuilding, dvs. det kreative puslespil i at kombinere temaer og emner med forskellige links, samt kunsten at forstå at skrive til forskellige målgrupper, med forskellige behov, værdier, perspektiver m.m.

Oplæring og erfaring med diverse former for tools, der bruges i arbejdet med digital marketing, herunder Google Analytics, Google Adwords, Ahrefs, Majestic, Accuranker mv. For at styrke og udvikle dine kompetencer, afholder vi desuden hver måned et arrangement kaldet Social Academy, hvorved du får indblik i nye arbejdsmetoder, cases og lignende indenfor marketingkanalerne SEO, AdWords, Social og Mail.

Stor selvstændighed og ansvar. Du får en stor mængde opgaver, som du selvstændigt har ansvaret for at prioritere og nå indenfor en deadline. Typen af opgaver vil udvikles med din oplæring og tilsvarende vil ansvaret kun vokse i takt hermed.

Del i et dynamisk team. Vi samarbejder i teams, men i høj grad også på tværs af disse, for at skabe de bedste resultater for vores kunder på alle vertikaler. Hos os er sparring mellem kolleger er i højsæde, for både at give vores kunder et bedre produkt, men også for at udvikle personlige kompetencer.

Et stort og godt socialt netværk. Vi tilbringer utroligt mange timer sammen – men det ikke kun i forbindelse med den digitale tilstedeværelse. Vi viser også vores evner og viljestyrke i forbindelse med udfordrende arrangementer som Dirty Trail, High Roping og fodboldkampe mod vores digitale konkurrenter. Og så belønner vi selvfølgelig også vores hårde arbejde med fredagsøl – gerne til en fodboldkamp på stadion, som del af en pubcrawl eller for at varme dansebenene op.

OM DIG:

Det er lysten der driver værket. Derfor er det vigtige for os ikke, hvilken skole du går på eller hvad der står på dit eksamensbevis. Det afgørende for os er, at du har lyst, engagement og mod på at lave det benarbejde der skal til, for at udvikle dig og levere det bedste produkt til vores kunder.

Vores hverdag udspiller sig i Telia Parken på 7. sal, med udsigt over både Fælledparken og stadion, hvor vi har masser af plads til både faglig, professionel og social udvikling. Har du lyst og mulighed for et intensivt og lærerigt internship i minimum 3 måneder, hos Danmarks dygtigste digitale delegation – så skal du søge ind som Intern i dag!

Send din ansøgning, CV og karakterer til careers@obsidian.dk og skriv Intern i emnefeltet.

 

Christian Bertelsen arbejder som SEO-Konsulent hos Obsidian Digital, med særlige kompetencer inden for linkbuilding og teknisk SEO. Udover at arbejde med SEO, står Christian Bertelsen også for Obsidians interne læringsakademi, hvor Obsidians medarbejdere løbende bliver videreuddannede, så de altid er på forkant med de seneste trends indenfor online marketing.

Christian Bertelsen