Associeret Konsulent til SEO

Af Christian Bertelsen
Kategori: Job

Som Associeret Konsulent hos Obsidian Digital kommer du, fra første dag, til at have ansvaret for dine egne projekter. Du vil komme til at arbejde sammen med nogen af Danmarks mest ambitiøse virksomheder, som har brug for vores ekspertise indenfor de mange forskellige grene af digital marketing. Du vil få direkte kontakt med nogen af kunderne og vi leder derfor efter en der er udadvendt og ikke bange for at tage ansvar.

I videoen herunder kan du høre lidt om hvad Magnus, Head of SEO, har at sige om stillingen og den vi søger!

Din rolle vil bestå i at forme og eksekvere på forskellige strategier indenfor SEO  og løbende bistå kunder med information omkring dit/vores arbejde, processen herfor, udviklingen og resultaterne fra måned til måned. Du vil skulle holde pitches og møder med nye, potentielle kunder og eksisterende kunder, fx omkring vækstpotentiale indenfor en af vores andre ydelser eller nye kampagnemålsætninger.

4.54 52

Hvem er du?

Vigtigst af alt leder vi efter en person som er klar på at tage en rejse sammen med os i Obsidian Digital. Det er vigtigt at du er klar på at lære og udvikle dig hver dag.

Vi forventer ikke at du er ekspert i digital marketing eller alle facetter af SEO, men vi  forventer at du:

 • Har en teknisk forståelse og/eller interesse og tænker brugeroplevelse og kvalitetsindhold som primære optimeringsmuligheder.
 • Har en naturlig interesse og god forståelse for data.
 • Er lærenem og nysgerrig på at udvikle dine kompetencer

  Hos Obsidian kommer du langt hvis du:

  • Har mod på at tage ansvar – Vi har en stejl læringskurve hos Obsidian, hvor tempoet er højt og der bliver lagt mange timer i arbejdet, for at lære mest muligt. Vi tager ansvar for vores egen udvikling, men også for kunderne, hvor service er vigtigt, da alle har direkte kundekontakt.
  • Er en holdspiller – Vi arbejder i teams og er et team. Det betyder at du altid kan finde hjælp, hvis du har brug for det, men også yder hjælpen overfor dine kolleger, hvis det er dem der har behovet. Vi vokser hverisær når vi gør tingene sammen.

  Som Associeret Konsulent vil du indgå i vores SEO team, som tager sig af alle facetter af SEO lige fra hastighedsoptimering og søgeordsanalyser til linkbuilding. Du vil komme til at sidde blandt dine kolleger i SEO, men også være en del af de andre teams, på tværs af projekter, når der er behov for det. De fleste af dine kolleger vil du have tæt på i Telia Parken, mens nogle andre vil være i Jylland, så vi kommunikerer også en del via telefon og interne kommunikationsplatforme.

  “Vi er en virksomhed bestående af ambitiøse medarbejdere, som alle er på en fælles mission om at opnå succes uden at gå på kompromis med fællesskabet.”

  Frederik Nyland, Associeret konsulent

  Du vil blive udfordret og opleve at der er et stort fokus på din personlige udvikling fra dag ét. Udviklingen er dog ikke kun faglig, men også social, hvor vi i Obsidian ikke bare er et team i vores arbejde, men også om aftenen og i fritiden. Vi fokuserer på de sociale relationer igennem forskellige aktiviteter sammen. Vi har blandt andet en løbeklub, er på udlandstur én gang årligt, holder fredagsbar og meget andet.

  Obsidian Digital

   

  Obidian Digital er ét af Danmarks førende performance-bureauer. Til daglig sidder vi 45 medarbejdere i TELIA PARKEN på Østerbro, der alle arbejder dedikeret med digital marketing; SEO, Google Ads, Amazon, E-mail, marketing automation og annoncering på sociale medier.

  Vi er ambitiøse omkring vores arbejde, udvikling og vores kunder, fordi vi gerne vil forblive de bedste inden for branchen og fortsætte med vækst – både for os selv og vores kunder.

  Hos Obsidian tilbyder vi en konkurrencedygtig løn. Lønnen forhandles efter erfaring og kvalifikationer.

  Hvis du ønsker mere information om stillingen eller om Obsidian Digital kan du kontakte Diana Køhler på careers@obsidian.dk eller 60 73 60 60.

  Ansøgning og CV skal sendes til careers@obsidian.dk. Skriv venligst “Associeret Konsulent – SEO” i emnefeltet.
  Vi holder samtaler løbende med henblik på ansættelse hurtigst muligt.

  Christian Bertelsen arbejder som SEO-Konsulent hos Obsidian Digital, med særlige kompetencer inden for linkbuilding og teknisk SEO. Udover at arbejde med SEO, står Christian Bertelsen også for Obsidians interne læringsakademi, hvor Obsidians medarbejdere løbende bliver videreuddannede, så de altid er på forkant med de seneste trends indenfor online marketing.

  Christian Bertelsen