Associeret Konsulent til PPC

Af Christian Bertelsen
Kategori: Job

En rolle som associeret konsulent i PPC består i, at forme og eksekvere strategier inden for Google Ads (alt fra Search, Shopping, Display og YouTube annoncering). Derudover løbende at bistå kunder med information omkring strategi, processen herfor og udviklingen af resultater fra måned til måned. En stor del af rollen er også at holde møder med nye, potentielle kunder og eksisterende kunder omkring vækstpotentiale inden for digital markedsføring.

Du vil som associeret konsulent hurtigt få ansvaret for dine egne projekter og kunder – hvor vi arbejder sammen med nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder. Vi leder derfor efter dig som er udadvendt og ikke bange for at tage ansvar.

 

I videoen herunder kan du høre mere om vores kultur og hvordan det er at være ansat i PPC.

Ønsker du at være med til at løfte Google Ads til det næste niveau?

 

Hertil tænker du nok, at vi søger en der er ekspert i digital marketing eller Google annoncering.. Men nej vi søger først og fremmest en der:

  • Har en naturlig interesse i digital marketing, specielt inden for de mange muligheder der er med Google annoncering
  • Har et ønske om at blive den bedste på sit område
  • Er lærenem og nysgerrig på at udvikle sine kompetencer

Din rolle og opgaver vil bestå af:

  • Opsætning, budjustering af kampagner på tværs af Google Ads (Search, Shopping, Display, YouTube).
  • Splitteste annoncer, budgivning, kampagne struktur og rapportere resultater til kunden.
  • Analysere data, opbygge rapporter og måle kampagners effektivitet

Som Associeret Konsulent vil du indgå i PPC, som tager sig af alt indenfor Google annoncering og hvad der hører hertil. Du vil komme til at sidde blandt dine kolleger i PPC, men også være en del af de andre teams, på tværs af projekter, når der er behov for det. De fleste af dine kolleger vil du have tæt på i Telia Parken, mens nogle andre vil være i Jylland og på Fyn, så vi kommunikerer også en del via telefon og interne kommunikationsplatforme.

“Du bliver udfordret fra første dag, og inden der går 6 måneder, har du bedre forståelse for digital marketing end 70% af de danske marketing folk. Hvis du vil være blandt eliten i digital marketing, hvad end det er Facebook, Google eller Linkedin, så er Obsidian stedet at være.”

Albert Lindeberg, Konsulent

 

Du vil blive udfordret og opleve at der er et stort fokus på din personlige udvikling fra dag ét. Udviklingen er dog ikke kun faglig, men også social, hvor vi i Obsidian ikke bare er et team i vores arbejde, men også om aftenen og i fritiden. Vi fokuserer på de sociale relationer igennem forskellige aktiviteter sammen. Vi har blandt andet en løbeklub, er på udlandstur én gang årligt, holder fredagsbar og meget andet.

Obsidian Digital

 

Obsidian Digital er ét af Danmarks førende performance-bureauer. Til daglig sidder vi 50+ medarbejdere på tværs af vores kontorer i København, Aarhus og Odense. Vi arbejder alle dedikeret med digital marketing; SEO, Google Ads, Amazon, E-mail, marketing automation og annoncering på sociale medier.

Vi er ambitiøse omkring vores arbejde, udvikling og vores kunder, fordi vi gerne vil forblive de bedste inden for branchen og fortsætte med vækst – både for os selv og vores kunder.

Hos Obsidian tilbyder vi en konkurrencedygtig løn. Lønnen forhandles efter erfaring og kvalifikationer.

Hvis du ønsker mere information om stillingen eller om Obsidian Digital kan du kontakte Diana Køhler på careers@obsidian.dk eller 60 73 60 60.

Ansøgning og CV skal sendes til careers@obsidian.dk. Skriv venligst “Associeret Konsulent – PPC” i emnefeltet.
Vi holder samtaler løbende med henblik på ansættelse hurtigst muligt.

Christian Bertelsen arbejder som SEO-Konsulent hos Obsidian Digital, med særlige kompetencer inden for linkbuilding og teknisk SEO. Udover at arbejde med SEO, står Christian Bertelsen også for Obsidians interne læringsakademi, hvor Obsidians medarbejdere løbende bliver videreuddannede, så de altid er på forkant med de seneste trends indenfor online marketing.

Christian Bertelsen