Associeret Konsulent til Marketing Automation

Af Christian Bertelsen
Kategori: Job

Er du ambitiøs? I den tidligere del af din karriere? Ønsker du at lære og eksekvere marketing automation for danske kunder? Hvis du kan svare ja til alle tre spørgsmål, så er det dig vi søger til at indgå i en del af vores marketing automation team. I arbejdet med marketing automation få du mulighed for at arbejde marketing i og især udenfor Danmark.

Du vil som associeret konsulent hurtigt få ansvaret for dine egne projekter og kunder – hvor vi arbejder sammen med nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder. Vi leder efter en struktureret person, der er klar til at tage ansvar.

Hør mere om stillingen fra Victa, vores senior konsulent i automation teamet.

 

Klar til næste niveau?

 

Vi søger en som er klar til at være med på holdet og løfte marketing automation til næste niveau.

Vi udmærker os som arbejdsplads ved, at vi gerne vil lære dig op. Som associeret konsulent skal du ikke kunne alt i forvejen, men du skal være ambitiøs og ville lære.

Vi ser gerne, at du:

  • Har en naturlig interesse i digital marketing
  • Har et ønske om at blive den bedste på sit område
  • Er lærenem og nysgerrig på at udvikle sine kompetencer

Din rolle og opgaver vil bestå af:

  • Opsætning af marketing automation i værktøjer som Salesforce, HubSpot, ActiveCampaign og Klaviyo
  • Splitteste triggers, mails og indhold
  • Analysere data, opbygge rapporter og måle kampagners effektivitet

… og naturligvis meget mere

Som Associeret Konsulent vil du indgå i Team Automation, som tager sig af alt fra email marketing til de helt store strategier omkring marketing automation. Vores automation team er et lille team med passionerede kolleger, som arbejder med andre aspekter af digital marketing, såsom Facebook og LinkedIn annoncering, samt Google ads og SEO. Du vil komme til at sidde blandt dine kolleger i automation, men også være en del af de andre teams, på tværs af projekter, når der er behov for det. De fleste af dine kolleger vil du have tæt på i Telia Parken, mens nogle andre vil være i Jylland og på Fyn, så vi kommunikerer også en del via telefon og interne kommunikationsplatforme.

“Du bliver udfordret fra første dag, og inden der går 6 måneder, har du bedre forståelse for digital marketing end 70% af de danske marketing folk. Hvis du vil være blandt eliten i digital marketing, hvad end det er Facebook, Google eller Linkedin, så er Obsidian stedet at være.”

Albert Lindeberg, Konsulent

Du vil blive udfordret og opleve at der er et stort fokus på din personlige udvikling fra dag ét. Udviklingen er dog ikke kun faglig, men også social, hvor vi i Obsidian ikke bare er et team i vores arbejde, men også om aftenen og i fritiden. Vi fokuserer på de sociale relationer igennem forskellige aktiviteter sammen. Vi har blandt andet en løbeklub, er på udlandstur én gang årligt, holder fredagsbar og meget andet.

Obsidian Digital

Obsidian Digital er ét af Danmarks førende performance-bureauer. Til daglig sidder vi 50+ medarbejdere på tværs af vores kontorer i København, Aarhus og Odense. Vi arbejder alle dedikeret med digital marketing; SEO, Google Ads, Amazon, E-mail, marketing automation og annoncering på sociale medier.

Vi er ambitiøse omkring vores arbejde, udvikling og vores kunder, fordi vi gerne vil forblive de bedste inden for branchen og fortsætte med vækst – både for os selv og vores kunder.

Det formelle

Hos Obsidian tilbyder vi en konkurrencedygtig løn. Lønnen forhandles efter erfaring og kvalifikationer.

Hvis du ønsker mere information om stillingen eller om Obsidian Digital kan du kontakte Diana Køhler på careers@obsidian.dk eller 60 73 60 60.

Ansøgning og CV skal sendes til careers@obsidian.dk. Skriv venligst “Associeret Konsulent – Marketing Automation” i emnefeltet.
Vi holder samtaler løbende med henblik på ansættelse hurtigst muligt.

Christian Bertelsen arbejder som SEO-Konsulent hos Obsidian Digital, med særlige kompetencer inden for linkbuilding og teknisk SEO. Udover at arbejde med SEO, står Christian Bertelsen også for Obsidians interne læringsakademi, hvor Obsidians medarbejdere løbende bliver videreuddannede, så de altid er på forkant med de seneste trends indenfor online marketing.

Christian Bertelsen