ASSOCIEREDE KONSULENTER TIL SEO, PPC, AMAZON OG SOCIAL

Af Anne Sofie
Kategori: Job

Obsidian Digital er ét af Danmarks førende performance-bureauer. Til daglig sidder vi 35 medarbejdere i TELIA PARKEN på Østerbro, der alle arbejder dedikeret med digital marketing, herunder SEO, Google Ads, Amazon, E-mail Marketing og annoncering på sociale medier.

Vi er ambitiøse omkring vores arbejde, udvikling og vores kunder, fordi vi gerne vil forblive de bedste inden for branchen og fortsætte med vækst – både for os selv og vores kunder.

DINE ARBEJDSOPGAVER

Som Associeret Konsulent hos Obsidian kommer du fra første dag til at have ansvar for, direkte kontakt med og arbejde for nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder, som har brug for vores ekspertise indenfor forskellige grene af digital markedsføring.

Din rolle vil derfor bestå i at forme og eksekvere på forskellige strategier indenfor din disciplin og løbende bistå kunder med information omkring dit/vores arbejde, processen herfor, udviklingen og resultaterne fra måned til måned. Du vil skulle holde pitches og møder med nye, potentielle kunder og/eller eksisterende kunder, fx omkring vækstpotentiale indenfor en af vores andre ydelser eller nye kampagnemålsætninger.

Du får desuden tildelt en post internt i organisationen, hvor du sammen med andre eksempelvis bliver medansvarlig for rekruttering, onboarding eller sociale events.

HVAD VI SØGER EFTER

Vi leder efter nye Associerede Konsulenter til henholdsvis SEO, PPC, Amazon og Social Media.

Det kan være et plus, men vi forventer ikke, du har kendskab til annoncering på Google eller sociale medier. Det vigtigste er din lyst til at lære og blive bedre – hver dag.

Vi leder efter konsulenter til ansættelse i efteråret 2019. Mere specifikt leder vi efter enten:

  • Dig, der har en teknisk forståelse og/eller interesse og tænker brugeroplevelse og kvalitetsindhold som primære optimeringsmuligheder.
  • Dig, der har en god forståelse for tal og ønsker at arbejde med Google Ads og Youtube-annoncering.
  • Dig, der har en naturlig interesse og god forståelse for data og gerne vil binde kunderejser sammen på tværs af annoncering via sociale medier, særligt Facebook og Instagram.
  • Dig, der har en stærk kommerciel forståelse, interesse for e-handel og ønsker erfaring med udenlandske markeder. Du vil være blandt de første i Danmarks der får erfaring inden for Amazon.

Vi søger efter personer, der:

  • Brænder for digital marketing og ønsker at tage aktiv del i Obsidians udvikling
  • Motiveres af ansvar og ikke er bange for en hverdag i højt tempo
  • Har flair for kundeservice og har mod på at have den direkte kontakt med kunderne

Obsidian er en arbejdsplads, hvor vi alle er dedikerede til vores arbejde og udvikling, hvorfor vi bruger meget tid i hinandens selskab på kontoret. Vi vil ikke være de bedste indenfor digital marketing – vi vil forblive de bedste.

Vi vægter både social og faglig udvikling rigtig højt, hvorfor læringskurven er stejl fra start og du hurtigt får ansvar, egne kunder og bliver en essentiel del af vores virksomhed.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Løn efter kvalifikationer.

Vi holder til i TELIA PARKEN, Øster Allé 56, 2100 København Ø.

ANSØG

Send din ansøgning, CV samt karakter for at komme i betragtning. Der er løbende samtaler og ansættelser.

I ansøgningen vil vi gerne vide, hvorfor du vil arbejde hos os i Obsidian Digital – og hvorfor du vil blive en god associeret konsulent.

Ansøgningen skal sendes til careers@obsidian.dk. Skriv gerne “Associeret konsulent”  i emnefeltet.

Vi afholder samtaler løbende med henblik på ansættelse i efteråret 2019.

4.54 52
Anne Sofie er Head of Content i Obsidian Digital og har ansvar for Content-afdelingen, som producerer målrettet indhold med henblik på SEO, E-mail Marketing og Content Marketing. Desuden står Anne Sofie i spidsen for at rekruttere nyt talent til Obsidian Digital.

Anne Sofie

Head of Content

40 19 32 64asc@obsidian.dk

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden

Website (required)