Søg uopfordret

Af Christian Bertelsen
Kategori: Job

Vi søger hele tiden nye skarpe hoveder til at blive en del af Obsidian Digital. For os er det, i første omgang, ikke så vigtigt om det er til PPC, Social Media eller SEO, da vi i stedet fokuserer på at finde de personer som brænder for digital marketing og som er klar på at lære og blive bedre hver eneste dag.

Som konsulent hos Obsidian kommer du fra første dag til at have ansvar for, direkte kontakt med og arbejde for nogle af Nordens mest ambitiøse virksomheder, som har brug for vores ekspertise i forskellige grene af digital markedsføring.

Video: Hør andre fortælle om deres digitale karriere hos Obsidian

Din rolle vil derfor bestå i at forme og eksekvere på forskellige strategier indenfor din disciplin og løbende bistå kunder med information omkring dit/vores arbejde, processen herfor, udviklingen og resultaterne fra måned til måned. Du vil skulle holde pitches og møder med nye, potentielle kunder og eksisterende kunder, fx omkring vækstpotentiale indenfor en af vores andre ydelser eller nye kampagnemålsætninger.

4.54 52

Hvem søger vi?

 

Vi leder efter konsulenter til ansættelse løbende. Mere specifikt leder vi efter enten:

  • Dig, der har en teknisk forståelse og/eller interesse og tænker brugeroplevelse og kvalitetsindhold som primære optimeringsmuligheder.
  • Dig, der har en god forståelse for tal og ønsker at arbejde med Google Ads og Youtube-annoncering.
  • Dig, der har en naturlig interesse og god forståelse for data og gerne vil binde kunderejser sammen på tværs af annoncering via sociale medier, særligt Facebook og Instagram.

Vi søger efter personer, der:

  • Brænder for digital marketing og ønsker at tage aktiv del i Obsidians udvikling
  • Motiveres af ansvar og ikke er bange for en hverdag i højt tempo og med mange timer.
  • Har flair for kundeservice og har mod på at have den direkte kontakt med kunderne

Som konsulent indgår man i et team som enten er PPC, Social Media eller SEO og hvert team har en Head of, som har ansvaret for den enkelte vertikal. Vores konsulenter sidder til dagligt i København, Aarhus og Odense, så du får ikke bare kolleger som kan noget inden for én vertikal, du får ca. 60+ kolleger som er eksperter på hver deres områder inden for digital marketing.

“Stort ansvar fra dag et gør, at udviklingen fra start går stærkt. Man skal være klar til at lære hver dag.”

Nadia Christensen, Konsulent

 

Obsidian er en arbejdsplads, hvor vi alle er dedikerede til vores arbejde og udvikling, hvorfor vi bruger meget tid i hinandens selskab på kontoret. Vi vil ikke være de bedste indenfor digital marketing – vi vil forblive de bedste.

Vi vægter både social og faglig udvikling rigtig højt, hvorfor læringskurven er stejl fra start og du hurtigt får ansvar, egne kunder og bliver en essentiel del af vores virksomhed.

Obsidian Digital

Obidian Digital er ét af Danmarks førende performance-bureauer. Til daglig sidder vi 45 medarbejdere i TELIA PARKEN på Østerbro, der alle arbejder dedikeret med digital marketing; SEO, Google Ads, Amazon, E-mail, marketing automation og annoncering på sociale medier.

Vi er ambitiøse omkring vores arbejde, udvikling og vores kunder, fordi vi gerne vil forblive de bedste inden for branchen og fortsætte med vækst – både for os selv og vores kunder.

Hos Obsidian tilbyder vi en konkurrencedygtig løn. Lønnen forhandles efter erfaring og kvalifikationer.

Hvis du ønsker mere information om Obsidian Digital eller det at være associeret konsulent kan du kontakte Head of HR, Diana Køhler på careers@obsidian.dk eller 60 73 60 60.

Ansøgning, CV og karakterer skal sendes til careers@obsidian.dk. Skriv venligst “Associeret Konsulent” i emnefeltet.
I ansøgningen vil vi gerne vide, hvorfor du vil arbejde hos os i Obsidian Digital – og hvorfor du vil blive en god associeret konsulent.

Christian Bertelsen arbejder som SEO-Konsulent hos Obsidian Digital, med særlige kompetencer inden for linkbuilding og teknisk SEO. Udover at arbejde med SEO, står Christian Bertelsen også for Obsidians interne læringsakademi, hvor Obsidians medarbejdere løbende bliver videreuddannede, så de altid er på forkant med de seneste trends indenfor online marketing.

Christian Bertelsen