ASSOCIEREDE KONSULENTER TIL PPC OG SOCIAL

Af Boline Kategori: Job

Obsidian Digital er ét af Danmarks førende performance-bureauer. Til daglig sidder vi 35 medarbejdere i TELIA PARKEN på Østerbro, der alle arbejder dedikeret med digital marketing, herunder SEO, Google Ads, Amazon, E-mail Marketing og annoncering på sociale medier.

Vi er ambitiøse omkring vores arbejde, udvikling og vores kunder, fordi vi gerne vil forblive de bedste inden for branchen og fortsætte med vækst – både for os selv og vores kunder.

DINE ARBEJDSOPGAVER

Som Associeret Konsulent hos Obsidian kommer du fra første dag til at have ansvar for, direkte kontakt med og arbejde for nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder, som har brug for vores ekspertise indenfor forskellige grene af digital markedsføring.

Din rolle vil derfor bestå i at forme og eksekvere på forskellige strategier indenfor din disciplin og løbende bistå kunder med information omkring dit/vores arbejde, processen herfor, udviklingen og resultaterne fra måned til måned. Du vil skulle holde pitches og møder med nye, potentielle kunder og/eller eksisterende kunder, fx omkring vækstpotentiale indenfor en af vores andre ydelser eller nye kampagnemålsætninger.

Du får desuden tildelt en post internt i organisationen, hvor du sammen med andre eksempelvis bliver medansvarlig for rekruttering, onboarding eller sociale events.

HVAD VI SØGER EFTER

Vi leder efter nye Associerede Konsulenter til henholdsvis PPC og Social Media.

Det kan være et plus, men vi forventer ikke, du har kendskab til annoncering på Google eller sociale medier. Det vigtigste er din lyst til at lære og blive bedre – hver dag.

Vi leder efter konsulenter til ansættelse i sommeren 2019. Mere specifikt leder vi efter enten:

  • Dig, der har en god forståelse for tal og ønsker at arbejde med Google Ads og Youtube-annoncering
  • Dig, der tænker visuelt og tekstuelt, og ønsker at arbejde med annoncering på sociale medier, særligt på Facebook og Instagram.

Vi søger efter personer, der:

  • Brænder for digital marketing og ønsker at tage aktiv del i Obsidians udvikling
  • Motiveres af ansvar og ikke er bange for en hverdag i højt tempo
  • Har flair for kundeservice og har mod på at have den direkte kontakt med kunderne

Obsidian er en arbejdsplads, hvor vi alle er dedikerede til vores arbejde og udvikling, hvorfor vi bruger meget tid i hinandens selskab på kontoret. Vi vil ikke være de bedste indenfor digital marketing – vi vil forblive de bedste.

Vi vægter både social og faglig udvikling rigtig højt, hvorfor læringskurven er stejl fra start og du hurtigt får ansvar, egne kunder og bliver en essentiel del af vores virksomhed.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Løn efter kvalifikationer.

Vi holder til i TELIA PARKEN, Øster Allé 56, 2100 København Ø.

ANSØG

Send din ansøgning, CV og karakter inden den 20. maj 2019.

I ansøgningen vil vi gerne vide, hvorfor du vil arbejde hos os i Obsidian Digital – og hvorfor du vil blive en god associeret konsulent.

Ansøgningen skal sendes til careers@obsidian.dk. Skriv gerne “Associeret konsulent”  i emnefeltet.

Vi afholder samtaler i uge 21 og 22, og med ansættelse primo juli/august 2019.

Boline arbejder som Associeret Konsulent hos Obsidian Digital i PPC-afdelingen. Til daglig har hun ansvar for udvikling, eksekvering og optimering af digital annoncering.

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os

Website (required)